Wilma van der Made

Wilma van der Made

Wilma van der Made, 50 jaar sport sinds 1,5 jaar 2 x per week onder begeleiding van Simone. ‘Voordat ik bij Simone kwam was ik altijd bezig met verschillende diëten, shakes etc. Ik stelde mijn eigen diëten samen, maar het afvallen lukte maar niet. Simone adviseerde mij het Leren voor je Gezondheidsprogramma te proberen. Een programma waarbij je eerst via reiniging afvalstoffen en vetreserves gaat opruimen en met een persoonlijke voedingslijst en beweegprogramma goede resultaten bereikt. Ik voelde me daarna verrassend fit, slanker en kon stresssituaties veel beter aan.

Hoe vaak sport je?

‘Ik sport graag 2x per week en gebruik dan verschillende fitness apparaten in samenwerking met de Better Belly‘.

Wat wil je bereiken?

‘In eerste instantie ging het mij om het kwijtraken van overtollige kilo’s. Nu is mijn hele voedings- en leefpatroon veranderd en voel ik me echt als herboren.

Welk programma of welke apparaten gebruik je het liefst?

Zoals gezegd ben ik begonnen met het Leren voor je Gezondheidsprogramma. Ik kan dit programma echt iedereen aanbevelen. Nu sport ik twee keer per week op diverse fitnesstoestellen met de Better Belly.

Hoe zou je in het kort het sporten bij Kwestie van Gewicht omschrijven?

Simone is een heel goede coach. Door de voedings- en beweegadviezen is de knop echt omgegaan. Ik heb hier ook geleerd hoe ik anders met stress om kan gaan en ben ik me beter bewust van alles wat fout ging.