Personal training

PERSONAL TRAINING BIJ KWESTIE VAN GEWICHT!

 

De persoonlijke aandacht voor onze sporters is er al. Want daar geloven wij in. Kleinschalig, persoonlijk, laagdrempelig en gezellig. Wil jij als sporter nog meer resultaat uit jouw inspanningen en 1 op 1 begeleiding dan is personal training voor jou de beste keuze. 

 

Personal training bestaat uit 1 op 1 begeleiding op het gebied van:

  • Bewegen
  • Voeding
  • Mental coach

 

Waarom deze combinatie?

 

Uit mijn ervaring van ruim 20 jaar, kom ik er steeds meer achter dat bewegen en voeding onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. Je kunt niet alleen bewegen en niet letten op wat je eet. Je kunt ook niet alleen letten op wat je eet en niet bewegen. Daarnaast is het zo dat een bepaald voedingspatroon en een sportieve activiteit bij je moet passen. En ook dit is niet voor iedereen hetzelfde. Dit is gelukkig inmiddels ook wetenschappelijk bewezen en daar ben ik erg blij mee.

Toch komt het nog steeds vaak voor dat we een bepaald gedrag aannemen of een nieuwe trend volgen op het gebied van voeding of bewegen, die niet bij ons past. Die niet van jou is. We gaan onszelf steeds meer bekijken door de ogen van een ander en daardoor kunnen we het bewegen en het dieet niet volhouden. We roepen dan ook iedere keer, ik ben bezig met een beweeg- en voedingsplan en als ik klaar ben, dan ben ik zoveel afgevallen en is mijn conditie verbeterd.

MAAR DAN…. dan gaat het ‘echte leven’ weer beginnen. Jouw leven. En krijg je te maken met uitdagingen, emoties, gebeurtenissen etc etc. En vallen we vaak weer terug in ons ‘oude’ gedrag en levenswijze en komen de kilo’s er weer aan. Alle moeite voor niks en de motivatie verdwenen. 
Met Mental coaching gaan wij je begeleiden naar een gedrag waarin jezelf accepteert en kan omgaan met de verschillende emoties en vooral tevreden kan zijn met wie je bent en mag zijn.  Voor een duurzaam resultaat en een gelukkiger leven. 

Personal training bij Kwestie van Gewicht is een traject van 12 weken. De trainingen worden geven op dinsdag en dondermiddag vanaf 14.00In deze 12 weken ga je uiteraard bewegen, krijg je voedingsadviezen die bij jou passen en ga ik je leren hoe je deze gedragsverandering kunt volhouden en toepassen in jouw leven. Zodat deze voor de lange termijn bij je past en waar jij je goed bij voelt. 

 

Wil je meer informatie bel dan naar Kwestie van Gewicht op nummer 06 28289982