Leren voor je gezondheid

Nutrilite

Leren voor je Gezondheid

Is een eenvoudig, doeltreffend, duurzaam en resultaatgericht afslankprogramma. In deze tijd van overvloed valt het niet mee om goede keuzes te maken als het om voeding gaat. Het aanbod is overweldigend en reclame zet ons vaak op het verkeerde been. Dit kan aanzienlijke gevolgen hebben voor onze gezondheid. De eerste tekenen hiervan worden vaak zichtbaar door uiterlijke klachten zoals allergieën, huidaandoeningen, overgewicht, hart- en vaatziekten enzovoorts. Innerlijke belasting wordt meestal niet direct met voeding in verband gebracht maar kan de leefkwaliteit aanzienlijk beïnvloeden. Vermoeidheid, stress, slaapproblemen, hoofdpijn, maag- en darmklachten komen meer voor dan nodig is.

Een uniek afslankprogramma

Herstel en vitaliteit begint met het opruimen van oude afvalstoffen welke door de jaren heen worden opgeslagen in vetcellen. Je huidige gezondheid is te vergelijken met een emmer gebruikt sop waarvan het vuil naar de bodem zakt. Eerst de emmer legen, schoonmaken en opnieuw vullen, is de volgorde voor optimale reinigingskracht. Zo gaat het ook met gezondheid. Gezonder eten, bewegen en leven werkt beter wanneer je eerst je oude ballast opruimt. voor een beter herstel en duurzaam resultaat is reinigen op celniveau belangrijk. Het is eenvoudig te leren, leuk om te doen, resultaat gericht en toepasbaar in elke leefstijl. Dit maakt dit programma uniek!

Een schoon begin is het halve werk

Ieder mens wil graag zo gezond mogelijk zijn. Een goede balans tussen lichaam en geest is nodig om met de lichamelijke, geestelijke en maatschappelijke druk van deze tijd om te gaan. Nieuwe medische kennis en wetenschap maakt meer dan ooit duidelijk dat bewustwording onlosmakelijk is verbonden met gezondheid. Het programma Leren voor je Gezondheid heeft ten doel om goede schakels te versterken, zodat zwakke schakels minder worden belast. De Leren voor je Gezondheid coach is ervaringsdeskundige, speciaal opgeleid en volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet door regelmatig bij te scholen.

Het startpakket

Als je na overleg met de coach gaat starten, ontvang je een startpakket.

Dit bestaat uit:

– Werkmap vitaliteitprogramma
– Inlogcode voor het vitaliteitprogramma
– Voedingssuppletie
– Stappenteller
– Ketosticks

Stappenplan

De eerste stap is gemaakt om via reiniging en herstel je doel te bereiken. De opzet is het opruimen van afvalstoffen en vetreserve. Optimale voeding staat hierin centraal. Dit duurt minimaal 42 dagen, afhankelijk van de noodzaak. Voor optimaal resultaat is maatwerk belangrijk. De coach vertaalt dit naar een praktische voedingslijst met ruime keuze. Beweging op maat geeft beter herstel. De tweede stap wordt belangrijk als het gewenste resultaat bereikt is. Het is gericht op stabilisatie om terugval te voorkomen. Duurzaamheid staat centraal. De coach helpt naar behoefte.

Coby Bouwkamp, auteur van het Leren voor je Gezondheid Programma
Meer informatie?