De studio
  • bannerstudio
  • bannerstudio2
  • bannerstudio3
 

Gezondheidsstudio Kwestie van Gewicht

Simone Broersz, is de drijvende kracht achter het succes van de studio. Vanuit haar vooropleiding OPM (Opleiding pedagogisch medewerkster) en het CIOS is zij altijd gepassioneerd bezig geweest met mensen en bewegen. Na haar specialisaties zweminstructrice, aerobic instructrice en beweging/spel therapeut heeft zij in de afgelopen jaren gespecialiseerd als gewichtsconsulent en mental coach.

Om antwoord te krijgen op de vraag die zij zichzelf stelde ‘waarom vallen mensen niet altijd af tijdens het bewegen’ is Simone de opleidingen voedingsconsulent en gewichtsconsulent gaan volgen. Door haar kennis van bewegen enerzijds en haar kennis van voeding anderzijds heeft Simone in de afgelopen 20 jaar zowel mannen, vrouwen als kinderen begeleidt naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven.

“Het ontbreken van kennis op het gebied van gezonde voeding neemt schrikbarend toe. Vooral jonge gezinnen van nu, met een drukke agenda’s, kiezen vaak voor de snelle en gemakkelijke maaltijden of stillen hun trek door slechte snacks en tussendoortjes.” aldus Simone. Toch hoeft het bereide van gezonde maaltijden niet ingewikkeld te zijn. Vaak zijn het kleine veranderingen, tips en bewustwording al een goede stap in de richting. Door het geven van deze gratis tips en gezonde, gemakkelijke maaltijd recepten helpt Simone haar sporters optimaal resultaat te behalen uit hun trainingsoefeningen.

Gezond eten vormt samen met voldoende bewegen namelijk de basis voor een gezond gewicht en lichaam. De relatie tussen fysieke gezondheid en mentale gezondheid is onmiskenbaar. Een gezonde geest in een gezond lichaam is een bekende uitdrukking. Want wanneer je te kampen hebt met fysieke beperkingen of overgewicht heeft dat ook een psychologische impact. Als mental coach begeleidt Simone uw als sporter zodat mentale blokkades voor een gezond gewicht ook aangepakt kunnen worden. 

 

Simone Molenaar-Broersz

 
Sporten bij Gezondheidsstudio “Kwestie van Gewicht” is behalve effectief ook nog eens heel gezellig. De persoonlijke aandacht, het luisterend oor en de gratis koffie en thee zorgen ervoor dat mensen zich thuis voelen en al jaren trouw 1 a 2 keer per week komen trainen.